Під Харковом більше двох годин гасили пожежу в житловому будинку (фото)

Вогонь охопив кілька десятків квадратних метрів житлової площі

Сьогодні вранці, 20 січня в Куп'янську горів приватний будинок. Про це розповіли в ГУ ДСНС в Харківській області на своєму сайті.

Повідомлення про пожежу надійшло рятувальникам 20 січня о 4:54. Горіло приватне домоволодіння по вул. Давидова-Лучицького. На місце пожежі негайно виїхало 1 відділення 44-ї пожежно-рятувальної частини ДСНС. По прибуттю на місце події вогонь охопив площу 60 кв.м.

Завдяки оперативним діям вогнеборців о 5:03 пожежу локалізували. О 7:20 повністю ліквідували. Причина виникнення пожежі з'ясовується. Рятувальники опублікували фото з місця події.

Нагадаємо, в Харківській області в результаті пожежі на території Дворічанського лісництва вогонь знищив 22 будинки. Рятувальники розповіли, що попри те, що люди з довколишніх до пожежі населених пунктів відмовлялися евакуюватися, довелося відселити 33 людини. Також через отруєння димом в лікарню звернувся один чоловік.

"2 вересня в 12 ч. 54 хв. Поблизу с. Вороб'ївка Дворічанського району виникла пожежа в лісовому масиві. Близько 15 год. Через сильний поривчастий вітер (до 15 м / с) змінних напрямків пожежа набула подальшого розповсюдження в напрямку населених пунктів Гороб'ївка і Гряниківка. в результаті пожежі знищено 22 житлових будинки, відселені 33 людини та через отруєння продуктами горіння за медичною допомогою звернулася 1 людина ", - сказано у зведенні рятувальників. 

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, у Дворічанському районі Харківської області на сміттєзвалищі лісники виявили осередки підпалу через які стався недавній велика пожежа і згоріло село. Станом на 8 вересня у Дворічанському районі продовжують гасити пожежу близько 10 одиниць пожежної техніки. Про це Суспільному розповів заступник начальника Держслужби з надзвичайних ситуацій в Харківській області Анатолій Торяник.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися