Чоловік на снігоході в'їхав в Україну з Росії: Вирішив проїхати без митниці (ВІДЕО)

Українець купив снігохід на території РФ та вирішив незаконно провезти його через кордон

Харківські прикордонники затримали 38-річного жителя Куп'янського району, який незаконно перетнув державний кордон на снігоході. Про це повідомили в Держприкордонслужбі України.

Вчора ввечері, 19 січня, патруль натрапив на свіжий слід від снігохода. Транспортний засіб незаконно перетнуло кордон з Росії. Незабаром пошукові групи виявили снігохід, який наздогнали в районі села Хатнє. Відзначається, що на снігоході було двоє чоловіків.

Водій пояснив, що транспорт він придбав на території РФ і незаконно перетнув кордон, щоб ввезти його в Україну. Його зустрів знайомий - житель села Хатнє, у двір якого і прямували чоловіки. До речі, пасажир снігохода теж порушив законодавство, оскільки знаходився в прикордонному районі без документів, що засвідчують особу.

На порушників склали адмінпротоколи: на водія - за незаконний перетин державного кордону, на пасажира - за порушення прикордонного режиму. Вилучений снігохід буде переданий співробітникам митниці для прийняття подальшого правового рішення.


Нагадаємо, на Харківщині собака знайшов наркотики у бабусі за пазухою. Жінку затримали прикордонники спільно з представниками митниці в пункті пропуску "Гоптівка".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися