Харківський бізнесмен постачав зброю криміналітету (ФОТО)

Харківський бізнесмен організував підпільний збройовий цех

У Харкові керівник місцевого підприємства, яке виробляло пневматична, травматична і мисливська зброя, організував підпільний збройовий цех. Про це повідомив керівник пресцентру Управління СБУ в Харківській області Владислав Абдула.

Відзначається, що зловмисник організував підпільну переробку спецзасобів в бойові пістолети з нарізними стволами прямо на своєму підприємстві. Чоловік залучав до роботи своїх співробітників. Через особисті зв'язки він продавав товар, який часто йшов до криміналітету. Зловмисника затримали у нього вдома в обласному центрі після збуту чергової партії продукції.

У будинку правоохоронці виявили пістолети з ознаками переробки, гладкоствольні рушниці, патрони та компоненти до них. Під час спецоперації з незаконного обігу вилучено п'ять перероблених бойових пістолетів калібру 5,6 і 9 мм, два перероблених пістолетів для відстрілу патронів з посиленим травматичною дією, п'ять гладкоствольних рушниць, а також більше тисячі патронів.

Нагадаємо, в Харкові повідомили про підозру в хабарі колишньому начальнику сектора патрульної поліції. Правоохоронець готовий був закрити кримінальну справу за 20 тисяч гривень.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися