На Харківщині перекрито канал контрабанди коньяку з Росії

В автомобілі були заховані 30 пляшок коньяку Attikus

Під Харковом перекрито канал контрабанди алкоголю. Як розповіли у Слобожанській митниці, контрабандний коньяк знайшли в автомобілі, який їхав з Росії через митний пост "Плетнівка" (Вовчанський р-н).

За даними силовиків, інцидент стався вночі, 25 лютого. В автомобілі були заховані 30 пляшок коньяку Attikus. На порушника складено протокол за частиною 1 статті 483 Митного кодексу.

Варто зазначити, що згідно частини 2 статті 376 Митного кодексу, громадяни можуть ввозити алкоголь і тютюнові вироби на митну територію України без письмового декларування в кількості на одну особу: 5 літрів пива, 2 літра вина, 1 літр міцних напоїв, 200 сигарет або 50 сигар або 250 гр тютюну.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що в Харківській області на пункті пропуску "Гоптівка" затримали молодика, який перевозив метадон. Зазначається, що 14 лютого службовий пес Любомир відреагувала на пасажира легкової машини, яка слідувала в РФ. При перевірці з'ясувалося, що в кишені верхнього одягу у хлопця лежить поліетиленовий пакет і паперовий згорток з речовиною білого кольору.



Джерело: comments.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися