Чиновник з Харкова позбувся посади за п'яне водіння: Спочатку нахамив, а потім вибачився (ВІДЕО)

Чиновник з Харкова хизувався своїм статусом та думав, що йому все можна

Колишній Міністр Стратегічних галузей промисловості Віталій Немилостивий написав заяву про звільнення за власним бажанням. Про це повідомив заступник глави МВС Антон Геращенко в Facebook.

Відзначається, що чиновник звільнився після того, як стало відомо, що він п'яний їздив по місту. Коли його зупинили він почав демонструвати свій статус, мовляв, це дає йому право на таку поведінку.

"Справедливості заради треба сказати, що Віталій, який проявив хамство та агресію стосовно до поліцейських, урешті все-таки розкаявся і визнав, що поводився неналежним чином, порушив правила дорожнього руху - сів за кермо напідпитку, розвернувся через подвійну суцільну, чинив опір законним діям співробітників поліції ", - зазначив Геращенко та відмітив, що тепер оцінку діянь Віталія Немилостивого дасть суд.

Нагадаємо, бізнесмен Павло Фукс розповів, що у покійного мера Харкова Геннадія Кернеса були дуже погані відносини з колишнім мером Харкова Михайлом Добкіним. Фукс розповів, що псується дружба Добкіна та Кернеса початку після замаху на останнього. Також Фукс зазначив, що це він нібито умовив Михайла Добкіна зняти свою кандидатуру з виборів в мери Харкова у 2020 році.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися