У Харкові місцевий разом з нігерійцем напали на дівчину та пограбували її (ФОТО)

Молоду харків'янку взяли за шию, погрожували та забрали всі її речі

У Харкові, 20 січня, два хлопці напали на дівчину та пограбували її біля будинку по поштовому провулку. Про це повідомили в пресслужбі поліції.

За даними правоохоронців, хлопці схопили 22-річну харків'янку за шию і, погрожуючи предметом, схожим на пістолет, забрали її гроші, два мобільних та банківські картки. За адресою одразу виїхали керівництво та слідчо-оперативна група Харківського районного управління поліції №2, кінологи та пересувна криміналістична лабораторія. На пошуки зловмисників були орієнтовані всі наряди поліції. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України.

За лічені години працівники Державної служби охорони Харківської області затримали одного з нападників, 20-річного місцевого жителя. А потім працівники Харківського районного управління поліції №2 затримали другого співучасника, 20-річного громадянина Нігерії. Правопорушників загрожує до 10 років в'язниці з конфіскацією майна.

Нагадаємо, оперативники Харківської області затримали 57-річну жінку, яка близько двох років перебувала в державному розшуку за вчинення особливо тяжкого злочину. Зловмисниця вбила власного чоловіка.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися