На Харківщині затримали небезпечну злочинницю: її шукали по всій країні

Розшукувана була затримана сьогодні і поміщена в слідчий ізолятор

Оперативники Харківської області затримали 57-річну жінку, яка близько двох років перебувала в державному розшуку за вчинення особливо тяжкого злочину.

У вересні 2017 Жовтневий районний суд Харкова засудив жінку до 8 років позбавлення волі за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (заподіяння умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Зловмисниця завдала своєму чоловікові тілесні ушкодження, від яких той помер. Вирок суду першої інстанції був підтверджений рішенням Харківського апеляційного суду в травні 2018 року.

18 січня розшукувану затримали. Її переведуть до слідчого ізолятора для відбування покарання за вчинений злочин.

picture

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", харківські прикордонники затримали контрабандну партію одягу на кордоні з Росією. За допомогою оптико-електронних приладів прикордонники зафіксували рух в сторону кордону з РФ трьох транспортних засобів. У районі села Красне в Харківському районі контрабандисти намагалися переправити через кордон сім тюків з жіночим одягом.

Як повідомили в Держприкордонслужбі, товар був підготовлений для переправлення з України в Росію. Товарно-матеріальні цінності будуть передані співробітникам правоохоронних органів. Тривають заходи щодо встановлення власника.



231

20 січня 2021, 01:41

в, Сиськой и убила

в

19 січня 2021, 18:14

сиськи огромные

456

19 січня 2021, 12:56

Если уж нанесла тяжкие телесные-это означает довел до белого каления.Оправдывать ее нужно,а не в кутузку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися