У Харкові пожежа в будинку для літніх людей ліквідували: Зеленський скликав позачергове засідання уряду

У Харкові створять спеціальну комісію, яка з'ясує причини пожежі в будинку для літніх людей

Пожежа в будинку для літніх людей у двоповерховому житловому будинку на вул. Нижня Гиївська повністю ліквідували. Про це повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС.

Нагадаємо, у двоповерховому житловому будинку, попередньо переобладнаному під будинок для літніх людей виникла пожежа на другому поверсі. О 16:14 пожежу локалізували на площі 100 м кв. в 16: 53 - ліквідували. На місці пожежі виявлено тіла 15 осіб. 9 осіб врятовано - вони госпіталізовані в лікарні.

У Харкові створять спеціальну комісію, яка з'ясує причини пожежі в будинку для літніх людей. Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

"Через страшної пожежі в будинку для літніх людей в Харкові скликаємо позачергове засідання уряду. За дорученням Президента України буде створена Державна комісія на чолі з Міністром розвитку громад і територій, яка займеться з'ясуванням причин трагедії. На місці працюють рятувальники. Відомо про 15 загиблих. Мої щирі співчуття рідним і близьким ", - написав Шмигаль.

Директор обласного департаменту соцзахисту населення Юрій Шпарага розповів, що будинок престарілих працював без офіційного дозволу.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися