Пожежа в харківському будинку для літніх людей: Швидка відмовилась їхати, а першими на допомогу прийшли наркозалежні

Першими на допомогу людям похилого віку прийшли мешканці наркоцентру, який знаходиться по сусідству

Швидка допомога відмовилася їхати на виклик до будинку престарілих, де спалахнула пожежа. Про це повідомили місцеві жителі, які викликали рятувальників і намагалися викликати медиків.

Відзначається, що у швидкій допомозі послалися на те, що це не в їх компетенції. Очевидці також відзначили, що першими на допомогу людям похилого віку прийшли мешканці наркоцентру, який знаходиться по сусідству. Хлопці, які в минулому були наркозалежними, примчали на допомогу першими та виводили людей похилого віку з палаючої будівлі.

Нагадаємо, у двоповерховому житловому будинку, попередньо переобладнаному під будинок для літніх людей виникла пожежа на другому поверсі. О 16:14 пожежу локалізували на площі 100 м кв. в 16: 53 - ліквідували. На місці пожежі виявлено тіла 15 осіб, 9 осіб врятовано - вони госпіталізовані в лікарні. У Харкові створять спеціальну комісію, яка з'ясує причини пожежі в будинку для літніх людей. Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.




Виктория

24 січня 2021, 23:01

А что наше государство за последние годы открыло, все где можно было работать позакрывали, людям негде деться. Пристали к орендаторам и долбите их они хоть что-то делали для стариков, а где государство было в это время, опять нету средств, на свои карманы всегда находятся, но не для нас.ПОЗОР ЗЕ онЛЕНСКОМУ, ещё хуже стали выживать

Александр

22 січня 2021, 02:21

Не знаю что лучше частные дома или государством заброшенные .. Но контроль за ними нужен со стороны всех служб и муниципалитетов тоже . Бардак везде. И в скорой тоже ....

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися