У Харкові з парковки торгово-розважального центру серед дня викрали чоловіка (фото)

Поліція оголосила план "Перехоплення"

У Харкові 21 січня близько 15:00 троє невідомих силою затягли в машину чоловіка, який чинив опір. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

У поліцію звернулися очевидці інциденту. Вони розповіли, що на паркованні ТРЦ "Французький бульвар" чоловіка, який виходив з Lexus силоміць затягли в Mercedes Vito на литовських номерах і відвезли в невідомому напрямку.

За даним фактом слідчий відкрив кримінальне провадження за ч. 1 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 3 років позбавлення волі.

Зараз поліція встановлює всі обставини події.

Начальник ГУ НП в Харківській області розпорядився ввести план "Перехоплення". Особу потерпілого і зловмисників з'ясовуються. На Telegram-каналі "Харків Зараз" вже опублікували фото чоловіка, якого викрали.

Згідно з інформацією каналу, Mercedes, на якому відвезли чоловіка, пізніше виявили спаленим у сел. Піщаний Брід, Кіровоградської області.


Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові зловмисники хотіли викрасти лідера ромської громади та отримати за нього 100 тисяч доларів викупу. Відзначається, що раніше судимий 22-річний житель Бровар разом з подільниками спланував викрадення циганського барона в Харкові. Вони домовилися з іншим чоловіком, який повинен був викрасти та незаконно утримувати барона. Правоохоронці 24 листопада 2020 року інсценували викрадення чоловіка і зняли відео, де ромський барон просить родичів передати зловмисникам 100 тисяч доларів США.



Руслан

23 січня 2021, 00:15

похоже игорек ноженко убрал свидетеля

Руслан

23 січня 2021, 00:14

похоже игорек ноженко свидетеля украл

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися