Смертельна ДТП на зустрічній в Харківській області: Патрульному повідомили про підозру

Патрульному загрожує від трьох до восьми років в'язниці

У Харківській області, 21 лютого 2020 року, на трасі "Київ-Харків-Довжанський" сталося смертельне ДТП. Колишньому командиру роти патрульної служби поліції ГУНП області повідомили про підозру. Про це розповіли в пресслужбі прокуратури.

За даними правоохоронців, патрульний був за кермом "Mazda 6". Він рухався дорогою з двостороннім рухом і в якийсь момент виїхав на зустрічну. В той саме час 43-річний водій автомобіля "ВАЗ 2102", який не переконався в безпеці маневру, повернув ліворуч і виїхав на смугу зустрічного руху, в результаті чого "Mazda 6" і "ВАЗ 2102" зіткнулися. 48-річний пасажир автомобіля "ВАЗ 2102" загинув від отриманих травм.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Територіального управління ДБР, розташованого в Полтаві, оперативний супровід - співробітники Управління внутрішньої безпеки в Харківській області Департаменту внутрішньої безпеки НП України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, в Харківській області в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинула 34-річна вагітна жінка. Аварія відбулася 17 січня 2021 близько 17:00 в смт Коломак Харківської області. Винуватцем виявився 34-річний харків'янин, який п'яний сів за кермо.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися