На Харківщині відбулося страхітливе ДТП: що розповіли в поліції

Машина врізалася в залізобетонний стовп, є жертви

В результаті дорожньо-транспортної пригоди загинула 34-річна вагітна жінка. Аварія відбулася 17 січня 2021 близько 17:00 в смт. Коломак Харківської області.

34-річний харків'янин, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, під час керування автомобілем ВАЗ 2107 допустив виїзд за межі проїжджої частини і в'їхав в залізобетонний стовп.

В результаті ДТП жінка, яка сиділа на задньому сидінні, отримала важкі травми і була доставлена в Валківську районну лікарню, де згодом померла.

У салоні автомобіля знаходилися ще два пасажири - 23-річний чоловік і 28-річна жінка, жителі смт Коломак. Вони не постраждали. Згідно санкції статті чоловікові загрожує до 8 років тюремного ув'язнення.

picture

Як повідомляло видання "Харків.Коментарі", чоловік "замінував" банк на Харківщині. У Куп'янський райвідділ звернувся 37-річний місцевий житель і заявив про вибухівку в банківському відділенні. Фігурант навіть розповів про її склад. На місце події виїжджали вибухотехніки, керівництво "главку", слідчо-оперативна група і кінолог з собакою. Силовики евакуювали десять чоловік і оглянули приміщення. Ніяких вибухових речовин виявлено не було.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися