У Харківському аеропорту зловили іноземця: Намагався перевезти ліки на 2,2 мільйона (ФОТО)

В аеропорту Харкова іноземець встав в "Зелений коридор" з сумками забитими ліками

Громадянин Кувейту намагався незаконно перевезти через кордон ліки. Про це повідомили в пресслужбі Слобожанської митниці.

Відзначається, що товар чоловік склав у дві сумки та два рюкзаки. Перед рейсом "Харків - Стамбул" чоловік обрав "зелений коридор". Однак в його речах правоохоронці виявили понад десяти тисяч блістерів з капсулами, а також сотні флаконів з білим порошком. Загальна вартість вантажу склала 63 тисячі євро або 2,2 мільйона гривень. На іноземця складуть протокол за статтею 471 Митного кодексу України ("порушення порядку проходження митного контролю").

Довідка: "Зелений коридор" дозволяє не заповнювати зайвих паперів, а в момент перетину ви підтверджуєте, що у вас все в порядку. В "Зеленому Коридорі", Ви в усній формі заявляєте представникам митниці, що товару вимагає декларування у вас немає

Нагадаємо, в Харківській області 71-річна жінка намагалася пронести наркотики через пропускний пункт з Росією. Жінку затримали прикордонники спільно з представниками митниці в пункті пропуску "Гоптівка".




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися