На Харківщині водій фури згорів живцем у кабіні (ФОТО)

У Харківській області рятувальники загасили фуру у вогні

У селищі Пісочин Харківської області, 23 січня, рятувальники отримали повідомлення про вантажівку у вогні на стоянці. Про це розповіли в пресслужбі ГУ ДСНС.

Коли пожежники приїхали, вони встановили, що горить мотор та кузов DAF. Після ліквідації пожежі в кабіні знайшли обгоріле тіло водія. Особистість його невідома. Подія трапилася вранці на вул. Автомобільна, 8б.

На місці події працював черговий караул 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини та підрозділ місцевої команди з селища Пісочин. Загальна площа пожежі склала близько 20 кв. м.

За допомогою повітряно-механічної піни о 07:52 вогонь вдалося локалізувати та о 08:27 ліквідувати. У згорілій вщент кабіні було виявлено обгоріле тіло водія, особа якого встановлюється.

Нагадаємо, через пожежу в харківському будинку пенсіонерів, по всій Україні оголосили траур. По всій країні приспустили Державний Прапор на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій.




Роман Мартов

6 квітня 2021, 14:48

Коршенко, ты же ненавидел погибшего , и после смерти водителя Руслана требовал с ее жены деньги, это ты мразь, а хозяин машины Саркиц Дмитрий порядочный человек, он расчитывался со всеми всегда, и помог семье покойного, оплатив услуги по доставке в морг

Павел Антонов

6 квітня 2021, 14:33

Антон Павлов, не ты ли бог Коршенко Виталька, семь раз кодированный преступник, которого выгнали за воровство, наговариешь на людей грязь, все про тебя все знают. Гнилой ты человек

Антон Павлов

23 січня 2021, 15:49

Водителя жаль нормальный был мужик. А хозяин со Славянска мразь конченая кидает людей на деньги.Саркиц Дмитрий может кто знает аккуратно , редкая тварь. Так красиво стелит. Это первый для него подарок от Бога.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися