На Салтівці в Харкові пожежа повністю знищила квартиру (ФОТО)

Рятувальники витягли з квартири у вогні 26-річного чоловіка

У Харкові, 23 січня, о 20:48 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в дев'ятиповерховому житловому будинку  вул. Валентинівська, 35/81.. Про це розповіли в пресслужбі ГУ ДСНС.

На місці події працювали 4 відділення Служби порятунку на автоцистернах та 1 відділення на автодрабині. Пожежники встановили, що вогонь охопив кімнату і коридор квартири на 7-му поверсі житлової багатоповерхівки. Горіли домашні речі та різний мотлох. Площа пожежі склала близько 20 кв. м. Через задимлення сходової клітки, жителя квартири на дев'ятому поверсі, 26-річного чоловіка рятувальникам довелося вивести на свіже повітря.

О 21:11 пожежу локалізували, а о 22:02 повністю ліквідували. Ймовірна причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем.

Нагадаємо, у двоповерховому житловому будинку, попередньо переобладнаному під будинок для літніх людей, виникла пожежа на другому поверсі. Станом на 15:50 на місці пожежі виявлено тіла 15 осіб, 9 осіб постраждало. Площа пожежі становить 100 м кв. До гасіння пожежі залучили 28 осіб особового складу та 7 од. техніки. Подію класифікували як надзвичайну ситуацію державного рівня.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися