До організації грального бізнесу в Полтаві виявилися причетні харків'яни

У причетності до існування грального бізнесу підозрюють п'ятьох чоловіків

Поліція викрила мережу гральних закладів, які незаконно працювали в Полтаві та Кременчуці. Незаконні послуги "видавали" за діяльність клубу спортивного покеру.

У причетності до існування грального бізнесу підозрюють п'ятьох чоловіків. Серед фігурантів - жителі Харківщини та Кременчука, віком від 30 до 40 років.

Гральний бізнес припинили працівники управління спеціальних розслідувань спільно з слідчим управлінням поліції області. Одночасно провели 8 обшуків у підпільних закладах і за місцем проживання спільників. Вилучили шість покерних столів, понад чотирнадцять тисяч ігрових фішок, у тому числі кеш-фішки на суму понад п'ять мільйонів гривень.

Серед речових доказів також комп'ютери, більше двох десятків мобільних терміналів, системи відеоспостереження, чорнова бухгалтерія і чимала сума готівкою.

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч. 3 ст. 28 (злочин, скоєний організованою групою) ст. 1 ст. 203-2 (заняття гральним бізнесом) КК України. Готується обрання запобіжного заходу.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що на Харківщині перекрито канал контрабанди коньяку з Росії.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися