У Харкові так і не включили світло людям, які перекрили дорогу на знак протесту

Ті, хто протестував, розійшлися так і не дочекавшись появи електрики

В Індустріальному районі Харкова сталося пошкодження підземного кабелю о 9:30 ранку 23 січня. Про це повідомляє Depo.Харків з посиланням на щодобовий звіт про оперативну обстановку в Харківській області.

В результаті аварії 14 чотирьох і п'ятиповерхових житлових будинків на вулицях Миру та Верстатобудівній, а також на проспекті Індустріальному залишилися без світла. Люди вийшли на акцію протесту і перекрили дорогу на перехресті вулиці Біблика і проспекту Індустріального.

"Електропостачання зазначених будинків здійснювалося від відомчої електропідстанції верстатобудівного заводу. Протягом доби 23 січня ніяких робіт по відновленню електропостачання не проводилося (ймовірно, у зв'язку з тим, що завод фінансові труднощі), що змусило місцевих жителів 24 січня вийти на акцію протесту з перекриттям проїжджої частини однієї з вулиць мікрорайону ", - сказано в повідомленні звіту.

У другій половині дня 24 січня до ремонту приєдналося "Харківобленерго". Аварійна бригада знайшла місце пошкодження кабелю і чинила його до 21:06 вечора.

За даними чергової служби "Харківобленерго", кабель вже приєднали та він був готовий до використання, але електрики в будинках так і не з'явилося у зв'язку з технічними проблемами на трансформаторній підстанції Верстабудівельного заводу, через який йде світло в будинку. Продовження ремонтних робіт буде сьогодні, 25 січня.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, на Зміївській ТЕС рятувальники ліквідували пожежу. Займання сталося за адресою: Харківська область, Зміївський р-н, с. Слобожанське, вул. Балаклійське шосе, 2, Зміївська ТЕС ПАТ "Центренерго", енергоблок №9 корпус Б. Рятувальники отримали повідомлення о 1:04. На місце події відразу ж виїхали 14 відділень ДСНС.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися