У Харкові та області за добу поліція розшукала двох підлітків (фото)

Один з дітей хворіє на аутизм

У Харківській області за добу поліційні оперативно розшукали двох дівчаток, які не повернулися додому. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

Перший випадок стався 24 січня о 20:25. У відділ поліції №2 Харківського районного управління поліції №2 звернулася мати 11-річної дівчинки. Мешканка Немишлянська району розповіла, що її дочка вийшла з дому близько 20:00 і не повернулася. Жінка додала, що дитина страждає аутизмом і у неї інвалідність третьої групи.

На пошуки дівчинки відправився весь особовий склад поліції. За годину патрульні разом з поліцаями районного відділу поліції знайшли дитину біля будинку. Поліціянти провели профілактичну бесіду з дитиною.

picture

Другий випадок стався вранці 25 січня. У відділ поліції № 3 Харківського районного управління поліції № 3 прийшла мати 16-річної мешканки селища Слатине. Жінка розповіла, що її дочка раніше пішла на день народження і додому так і не повернулася.

Співробітники ювенальної превенції відділу поліції знайшли підлітка. Дівчина була у друзів в селищі Козача Лопань. Поліціянти встановили, що та запізнилася на електричку, телефон її розрядився і вона залишилася на ніч у друзів.

"Поліційні склали відносно матері протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення ", - розповіли в поліції.

picture

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові, 22 листопада, близько 23:00 поліційні під час пішого патрулювання Полтавського Шляху знайшли жінку, яка лежала в заметі. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Харківської області. Поліцаї поспішили постраждалої на допомогу. Жінка розповіла, що вона посковзнулася, впала і не могла самостійно піднятися. Копи запитали, що жінка робить на вулиці вночі, але вона не могла чітко пояснити, куди прямувала і вважала, що зараз в Дергачах.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися