Через два дні: в Харкові включили світло людям, які перекривали дорогу на знак протесту

З 9:30 23 січня до вечора 25 січня мешканці 14 багатоповерхівок сиділи без електрики

Працівники АТ "Харківобленерго" полагодили електромережі верстатобудівного заводу. Електропостачання на ПАТ "Харківський верстатобудівний завод" (АТ "Харверст") відновили. Про це розповів начальник управління інформаційної політики та роботи зі споживачами АК "Харківобленерго" Володимир Скічко, передає МГ "Об'єктив".

"Фахівці суспільства ліквідували аварійну ситуацію на прохання підприємства і міської влади. Завдяки діям енергетиків жителі кількох будинків по Індустріальному проспекту отримали електропостачання, яке було відсутнє з минулої п'ятниці ", - розповів Скічко.

В АТ "Харківобленерго" підкреслили, що ці мережі не є їх власністю і знаходяться на балансі АТ "Харверст".

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Індустріальному районі Харкова сталася пошкодження підземного кабелю о 9:30 ранку 23 січня. В результаті аварії 14 чотирьох і п'ятиповерхових житлових будинків на вулицях Миру та Верстатобудівній, а також на проспекті Індустріальному залишилися без світла. Люди вийшли на акцію протесту і перекрили дорогу на перехресті вулиці Біблика і проспекту Індустріального. У другій половині дня 24 січня до ремонту приєдналося "Харківобленерго". Аварійна бригада знайшла місце пошкодження кабелю і чинила його до 21:06 вечора.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися