У Харкові чиновник вимагав великі гроші з підлеглою за право працювати у нього (ФОТО)

Директор держлабораторії вимагав у співробітниці гроші

У Харкові директор держлабораторії вимагав у жінки 300 тисяч за можливість працювати. Про це повідомили в пресслужбі прокуратури Харківської області.

Як повідомив керівник місцевої прокуратури Едуард Новіков, досудовим розслідуванням встановлено, що директор одного з державних лабораторій сказав своїй підлеглій, що вона погано виконує свої службові обов'язки. У зв'язку з цим він збирається замінити її або навіть звільнити. При цьому чиновник зазначив, що для того, щоб залишитися на посаді, жінка повинна передати йому 300 тис. Грн. Чоловік також зазначив, що на місце жінки є купа людей, які здатні та хочуть платити 80 тис. Грн щомісяця за її посаду.

Досудове розслідування проводили слідчі відділу поліції № 1 Харківського районного управління поліції № 3, оперативний супровід здійснювали співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБ України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, в центрі Харкова на площі Свободи затримали керівника відділення одного з військкоматів. За даними слідства, за 600 доларів він сказав, що не закликатиме військовозобов'язаного на службу і випише тому військовий квиток.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися