Під Харковом врятували жінку під час зупинки серця

Пенсіонерка пережила клінічну смерть в кареті швидкої допомоги

У Харківській області лікарі швидкої допомоги реанімували літню жінку, у якої почалася клінічна смерть. Про це повідомляє "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" на своїй сторінці в Facebook.

У службі розповіли, що вдень 27 січня швидку викликала мешканка Балаклійського району віком 82 роки. Медики приїхали на місце, провели огляд пенсіонерки, поставили попередній діагноз і вирішили її госпіталізувати. Під час поїздки в кареті швидкої у жінки зупинилося серце і почалася клінічна смерть.

Бригада швидкої провела реанімаційні заходи та повернула до життя пенсіонерку. Зараз жінка перебуває в лікарні. В офіційному пабліку "Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф" опублікували подяку всій бригаді.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові лікарі швидкої допомоги врятували чоловіка, у якого зупинилося серце. 19 листопада близько 22:30 до "швидку" повідомили про серцевий напад. Прибувши на місце, лікарі надали першу допомогу 42-річному чоловікові, після чого повезли його в лікарню. По дорозі у пацієнта зупинилося серце. Медики почали реанімаційні заходи харків'янина, і через кілька хвилин серцеву діяльність вийшло відновити. Після цього чоловіка привезли в лікарню.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися