Смертельна ДТП на Харківщині: Через дівчину загинув літній чоловік (ФОТО)

У Харківській області в ДТП загинув чоловік і постраждало ще п'ять осіб

На 623 км автодороги "Київ-Харків-Довжанський", 28 січня, в ДТП загинув літній чоловік, ще п'ять осіб доставили в лікарню. Про це повідомили в пресслужбі ГУНП України в Харківській області.

Відзначається, що інцидент стався о 13:50 в Ізюмі. Поліціянти встановили, що 22-річна дівчина за кермом Toyota Camry виїжджала з автозаправки та не пропустила ВАЗ-2115 за яким сидів 81-річний чоловік. Від отриманих травм водій легковика ВАЗ-2115 загинув на місці. Чотирьох пасажирів у віці від 29 до 43 років і водія Toyota Camry з травмами різного ступеня тяжкості доставили до Ізюмської центральної міської лікарні.

Інформацію про подію зареєстрували в Єдиному обліку заяв і повідомлень Ізюмського районного управління поліції ГУНП в Харківській області, зараз вирішується питання про кваліфікацію події за Кримінальним кодексом України.

Нагадаємо, в Харківській області, 21 лютого 2020 року, на трасі "Київ-Харків-Довжанський" сталося смертельне ДТП. Колишньому командиру роти патрульної служби поліції ГУНП області повідомили про підозру.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися