Під Харковом конфіскували півтора десятка кілограм марихуани (фото)

Розпочато кримінальне провадження за статтею про незаконне зберігання наркотичних засобів в особливо великих розмірах

У Харківській області Лозівська місцева прокуратура почала процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 309 КК України. Про це повідомляє пресслужба Харківської обласної прокуратури.

Керівник місцевої прокуратури Ігор Білодід розповів, що досудове розслідування встановило факт незаконного зберігання чоловіком коноплі за місцем проживання на території Барвінкове. Під час обшуків в приватному будинку і господарських будівлях у нього знайшли та вилучили понад 15 кг канабісу. Досудове розслідування ведуть слідчі слідчого відділу Барвінківського ОП Балаклійського ОП ГУ ПП в Харківській області.

Після експертиз вони будуть розв'язувати питання щодо повідомлення про підозру особам, причетним до скоєння вказаного кримінального злочину.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, харківські поліційні, 13 січня, вилучили у 19-річної дівчини 200 грамів наркотиків. Відзначається, що силовики зловили зловмисницю, коли вона продала близько 2 грамів наркотичного засобу на Плеханівській. Правоохоронці провели обшуки у дівчини вдома за рішенням суду. Там вони знайшли близько 200 грамів речовини рослинного походження, засоби для фасування та вживання наркотичних засобів. Вартість вилученого за цінами "чорного ринку" становить близько 125 тис. Грн. Речові докази вилучено та направлено на експертне дослідження.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися