У Харкові ветерани АТО і ООС проведуть спеціальний рейд по одній з автостанцій

Найбільше випадків некоректної поведінки відзначають на маршрутах №1176 (Харків - Південний) і №1193 (Харків - Буди)

У Харкові ветерани АТО та ООС влаштують рейд по автостанції "Холодна Гора". Про це на своїй сторінці в Facebook розповів учасник бойових дій на сході України Станіслав Макаренко.

"Деякі перевізники, безпідставно відмовляють у пільговому проїзді ветеранам Російсько-Української війни, інвалідам та пенсіонерам.

Тому, цієї суботи, Ветеранське Братерство збирається біля автостанції та буде проводити рейд", - зазначив колишній боєць.

За словами чоловіка, найбільше випадків некоректної поведінки відзначають на маршрутах №1176 (Харків - Південний) і №1193 (Харків - Буди). Акція буде проходити о 14:00 30 січня. До неї пропонують приєднатися всім охочим.


Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, Харківське метро має намір викласти майже 10 мільйонів гривень на обслуговування пристроїв автоматизованої оплати проїзду. Комунальне підприємство "Харківський метрополітен" виділить 9,762 мільйона гривень на такий сервіс. У документації сказано, що пристрої автоматизованої оплати проїзду в кількості 1214 одиниць є на 30 станціях метро. Переможець конкурсу повинен буде з використанням своїх матеріалів, вузлів, деталей, радіоелектронних компонентів і технічних засобів технічно обслуговувати всі пристрої. Серед них, зокрема, автоматичні контрольні пункти на вхід (турнікети), блоки управління, автомати з видачі квитків, автоматизовані робочі місця чергових по вестибюлях і так далі.



Иван

4 лютого 2021, 14:55

А заработать на проезд не пробывали?Все притензии к власти,а не к работягам за рулём.

славик

31 січня 2021, 07:24

вас пидарив и за бабки хуй повиз кроме б бабин яр гандони

вова

30 січня 2021, 22:14

нет такого юридического термина ветеран ато или оос.вы пи да расы забрали льготы у других,а теперь мечетесь,как бздо по штанях.идите нахуй козлы драные

анатолий

29 січня 2021, 18:29

Займитесь лучше строиодителительством прцветающей украины а не беганьем по маршруткам.Водители РАБОТАЮТ А ЧТО ДЕЛАЕТЕ ВЫ.

леонид

29 січня 2021, 18:15

Прежде чем идти на автостацию, сходите в муниципалитет и узнайте -компенсирует ли городская власть перевозчикам ваши льготы.

апр

29 січня 2021, 13:12

а причём тут водители? "Воины света" несуществующей войны в состоянии платить за себя сами.

Житель Украины

29 січня 2021, 11:30

Ветераны просто денег захотели с маршрудчиков срубить

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися