У Харківському метро з ранку була тиснява

Ближче до 9 ранку все запрацювало

У Харкові сьогодні вранці, 1 лютого, в метро на станції "Героїв праці" була тиснява. Про це повідомляє Newsroom з посиланням на прессекретаря підземки Олексія Бітнера.

Першими про черги в метро розповіли очевидці, які оприлюднили фото переповненого вестибюля. У КП "Харківський метрополітен" цю інформацію підтвердили. Прессекретар Олексій Бітнер, в одному з вестибюлів станції близько 15 хвилин стояли два термінали E-ticket. Через наплив пасажирів у чотирьох працюючих валідаторів не було достатньо часу, щоб пропускати всіх бажаючих, тому виникла заминка.

"Інформацію передали в компанію, яка обслуговує валідатори. Їх перевантажили і о 8:55 все запрацювало", - зазначив Бітнер.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Комунальне підприємство "Харківський метрополітен" повністю віддало весь борг із зарплати своїм співробітникам. В Управлінні Держпраці уточнили, що борг в 45,905 млн. Грн. утворився через весняне локдауна, коли метро не працювало два з половиною місяці. Фахівці Управління Держпраці проводили аудит КП "Харківський метрополітен" ще в жовтні. Тоді борг по зарплатах був за березень, квітень і червень 2020 року.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися