Харківські рятувальники розповіли, скільки загасили пожеж за тиждень

Внаслідок інших пожеж загинула 1 людина, ще 3 отримали травми

У Харківській області за тиждень з 25 січня по 1 лютого підрозділи Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області цілодобово чергували та вчасно реагували на надзвичайні події, пожежі, інші виклики. Про це повідомляє ГУ ДСНС у себе на сайті.

За вказаний період рятувальники Харківського гарнізону 127 разів виїжджали за сигналом "Тривога". З них 57 виїздів на ліквідацію пожеж та загорянь. 20 раз рятувальники виїжджали для надання допомоги населенню та на дорожньо-транспортні пригоди, 4 рази для знешкодження вибухонебезпечних предметів, 2 - на чергування, 44 - інші виїзди.

Під час пожеж загинула 1 людина, ще 3 отримали травми. 5 осіб вдалося врятувати (в т.ч. 1 дитина) та 31 евакуювати з небезпечних зон. Також вогонь знищив 7 транспортних засобів.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, у двоповерховому житловому будинку, попередньо переобладнаному під будинок для літніх людей виникла пожежа на другому поверсі. О 16:14 пожежу локалізували на площі 100 м. кв. в 16: 53 - ліквідували. На місці пожежі виявлено тіла 15 осіб. 9 осіб врятовано - вони госпіталізовані в лікарні. Директор обласного департаменту соцзахисту населення Юрій Шпарага розповів, що будинок престарілих працював без офіційного дозволу.




харків'янин

1 лютого 2021, 13:07

по вул.Культури 22-б, на 10 поверсі мешканець кв.44 перегородив пожежні сходи і просуватись ними ані зверху донизу (евакуюючись), ані знизу до верху (пожежникам) не можливо. То ДСНС чекає і тут загиблих при пожежі???

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися