Під Харковом врятували пенсіонерку, яка залишилася закритою на балконі (фото)

Медична допомога 86-річній жінці не знадобилася

У Лозовій Харківської області 86-річна пенсіонерка закрилася на балконі. Про це розповіли в ГУ ДСНС в Харківській області.

Дзвінок про інцидент надійшов рятувальникам 1 лютого о 16:24 на номер 101. Літня жінка залишилася на балконі в Лозовій, м-н №2, д. 26.

На місце події негайно прибули рятувальники 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини Лозовій на спеціальному аварійно-рятувальному автомобілі САРМ-Л.

По прибуттю на місце події вони встановили, що на балконі 4-го поверху житлової 5-поверхівки була літня жінка, 1934 року народження, яка випадково закрилася на балконі та не могла самостійно потрапити у квартиру. Господиня покликала на допомогу сусідів, а вони вже зателефонували рятувальникам. У присутності співробітників поліції, рятувальники, за допомогою аварійно-рятувального інструменту зламали вхідні двері квартири та відкрили жінці доступ в будинок. Медична допомога їй не знадобилася.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харківській області за тиждень з 25 січня по 1 лютого підрозділи Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області цілодобово чергували та вчасно реагували на надзвичайні події, пожежі, інші виклики. За вказаний період рятувальники Харківського гарнізону 127 разів виїжджали за сигналом "Тривога". З них 57 виїздів на ліквідацію пожеж та загорянь. 20 раз рятувальники виїжджали для надання допомоги населенню та на дорожньо-транспортні пригоди, 4 рази для знешкодження вибухонебезпечних предметів, 2 - на чергування, 44 - інші виїзди.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися