У Харкові один з трамваїв змінить свій маршрут через центр

Зміни пов'язані з ремонтом контактної мережі

У Харкові трамвай №12 поїде іншим шляхом, але ненадовго. Про це повідомляє Департамент інфраструктури Харківської міської ради.

У відомстві кажуть, що рух по маршруту вул. Сумська і Білгородське шосе, на ділянці від розворотного кола "Парк ім. Горького "до розворотного кола" Лісопарк ", заборонять з 9:30 до 15:00 2 лютого. У Департаменті інфраструктури кажуть, що це пов'язано з ремонтом контактної мережі.

У зв'язку з цим, трамвай №12 їздитиме сьогодні так: Південний вокзал - вул. Євгенія Котляра - вул. Велика Панасівська - пров. Лосівський - пров. Пискунівський - Рогатинський проїзд - вул. Клочківська - Клочківський узвіз - пр. Незалежності - вул. Трінклера - вул. Маяковського - вул. Мироносицька - пл. Першого Травня - парк ім. Горького.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові проїзд в міських автобусах поки дорожчати не буде. Секретар міськради Ігор Терехов, відповідаючи на питання про плани перевізників підняти ціни зазначив, що знає про подорожчання деяких приміських маршрутів, проте запевнив, що в місті тарифи не зміняться. "За міськелектротранспорту та міським маршруткам - я не допущу підвищення. Це чітка позиція", - сказав він.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися