Під Харковом Нацкорпус зупинив автобус з активістами з ОПЗЖ (ВІДЕО)

Правоохоронці отримали повідомлення про вибухівку в автобусі, який зупинили члени "Нацкорпусу"

У Пісочині члени "Нацкорпусу" зупинили пасажирський автобус, який нібито перевозив активістів з ОПЗЖ. Про це Нацкорпус повідомив в телеграм-каналі та надав відповідне відео.

У Нацкорпусі заявили, що активісти ОПЗЖ їхали з Харкова до Києва підтримувати акцію протесту проти закриття телеканалів 112, NewsOne, ZIK.

"Ми провели профілактичну бесіду з ТІТУШКИ, пояснили, що воно того не варто і" патріоти при житті "повернулися додому. Сьогодні їм не вдалося заробити 200 гривень, за які вони готові дестабілізувати ситуацію і продати країну ", - повідомили в" Національному корпусі ".

У пресслужбі ГУ Нацполіції Харківської області розповіли, що близько 10:45 у поліцію надійшло повідомлення від невстановленої особи про те, що в автобусі "Setra", наступного з Харкова до Києва, знаходиться вибухівка. Для перевірки автобус на посаді "Пісочин" зупинили співробітники патрульної поліції. Ніякої вибухівки в ньому не виявили. Також, на щастя, конфліктів між "Нацкорпусом" і людьми з ОПЗЖ не було.


Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський ввів в дію рішення Ради національної безпеки та оборони від 2 лютого 2021 про застосування санкцій проти нардепа Тараса Козака та його медіахолдингу. У рішенні йдеться і про закриття телеканалів "112 Україна", NewsOne, ZIK.



Кремлебот

4 лютого 2021, 10:54

Это нацкорпус предаёт Украину, делая её американской колонией.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися