Приїхав з Хмельницької області в Харківську до дівчини: 18-річного хлопця повернули назад до бабусі (ФОТО)

Правоохоронці провели профілактичну бесіду з хлопцем, який пішов з дому до дівчини

Правоохоронці знайшли 18-річного хлопця, який поїхав з Хмельницької області до Харківської, щоб зустрітися зі своєю дівчиною. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківської області.

Зазначається, що 4 лютого до поліціянтів Балаклійського району звернулася 62-річна мешканка Хмельницької області. Жінка просила допомогти розшукати онука. За словами пенсіонерки, хлопець повинен був перебувати на навчанні в Хмельницькому, але до навчального закладу він не доїхав, а на зв'язок не виходив. Пенсіонерка припустила, що онук міг поїхати в Балаклійський район, де живе його дівчина, з якою він познайомився в Інтернеті.

_c3cUkQqQ8ir-EnXrs35S-yVO.jpeg

Патрульна поліція відшукала 18-річного хлопця за годину. Правоохоронцям він розповів, що посварився з бабусею та сказав їй, що їде на навчання, а сам відправився до дівчини в Харківську область. Він сподівався, що дома ніхто не дізнається, однак їм подзвонили з навчального закладу та сказали, що хлопця не має на заняттях та він вимкнув телефон. У поліції з юнаком провели профілактичну бесіду після чого його відправили додому в Хмельницьку область.

Раніше "Коментарі" розповіли про школярів, які прогулювали школу та прикидалися біженцями з інтернату, щоб місцеві давали їм їжу й гроші.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися