У Харкові КамАЗ в'їхав в автобус з пасажирами (відео)

За попередньою інформацією постраждало п'ятеро людей

Вранці, 8 лютого, в Харкові на перехресті вулиці Олімпійської та проспекту Льва Ландау КамАЗ в'їхав в маршрутний автобус з пасажирами. Про це повідомляють Telegram-канали з посиланням на очевидців.

У пабліку пишуть, що автобус рухався по 102-му маршруту.

У мережі з'явилося відео, на якому видно, що від удару вантажівка виїхала за межі проїжджої частини і стоїть на тротуарі. У автобуса вм'ятина.

"Походу в Камаз відмовили гальма. У маршрутці є постраждалі", - розповіли свідки ДТП.

Водій автобуса заявив, що їхав на зелене світло.


Видання 057, посилаючись на директора Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Віктора Забаштау, пише, що у медиків після аварії вже побувало п'ять осіб.

"Двох доставили в Харківську міську клінічну лікарню швидкої та невідкладної медичної допомоги професора А. І. Мещанінова. Постраждалі отримали легкі тілесні ушкодження", - розповів Віктор Забашта.


Через зіткнення, яке сталося в годину пік, в районі ДТП - велика пробка.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові водій автомобіля "ВАЗ-2106" збив двох харків'янок віком 61 рік і 56 років, які переходили дорогу по пішохідному переходу. Попередньо відомо, що водій побачив пішоходів і почав гальмувати, але через ожеледицю автомобіль не зупинився.

Крім того, в Харкові, 12 грудня, зафіксували два ДТП з маршрутними автобусами. Перша подію зафіксували близько 18:20. Патрульні отримали повідомлення про ДТП на Московському проспекті, 299. В районі станції метро "Індустріальна" маршрутний автобус в'їхав у стовп. Другий випадок стався на проспекті Гагаріна, 181 - в районі Одеської. Учасниками ДТП стали автомобіль Daewoo Lanos, автобус "БАЗ", автобус "ЗАЗ" I-VAN і автомобіль Audi.




Саша

8 лютого 2021, 18:15

Не КамАЗ,а автобус ударил в борт КамАЗ.автобус выскочил на проспект на мигающий зелёный КАМАЗу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися