У Харківській області згоріли три машини: відкрито кримінальне провадження (фото)

Винним в можливий підпал загрожує до 10 років в'язниці

Під Харковом, в Пісочині, невідомі підпалили автомобіль Hyundai Tucson. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

За попередньою інформацією, 7 лютого близько 4:00 зловмисник підпалив машину, яка стояла у дворі будинку по вулиці Кушнарьова. Вогонь також пошкодив два авто Buick Encore і MG 550, які стояли поруч.

За адресою прибула слідчо-оперативна група відділення №2 відділу №2 Харківського районного управління поліції №1 і співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Відомості про подію слідчий вніс до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. Військовий може отримати термін від 3 до 10 років. Зараз з'ясовуються всі обставини події та причетних до неї особи.

Нагадаємо, в рамках розслідування за статтею 270 Кримінального кодексу - "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки" винуватцям пожежі загрожує від 3 до 8 років за в'язниці.

"Остаточні причини цієї трагедії будуть встановлені в найкоротші терміни. Для виконання доручення Президента України створена урядова комісія для з'ясування причин трагедії. Всі винні будуть притягнуті до відповідальності, згідно з чинним законодавством", - додав Арсен Аваков.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, у двоповерховому житловому будинку, попередньо переобладнаному під будинок для літніх людей   виникла пожежа на другому поверсі. О 16:14 пожежу локалізували на площі 100 м кв. о 16:53 - ліквідували. На місці пожежі виявлено тіла 15 осіб. 9 осіб врятовано - вони госпіталізовані в лікарні. Директор обласного департаменту соцзахисту населення Юрій Шпарага розповів, що будинок для літніх людей працював без офіційного дозволу.




Оленап

10 березня 2022, 16:52

Пропала.жителька.города.харькова.сатовка.вулиця.аберевоча.ольга.федорвна.кадуцька.та.йй.донька.аня.вже.нема.ныдьль.25февраля.був.звязок.атодь.звязку.нестало.ипоцей.день.0500825120.олена.це.йй.крьосниця .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися