Пожежа в Харкові: горів 14-ти поверховий будинок. Є жертви (фото, відео)

Один чоловік провисів на балконі близько пів години, коли рятувався від пожежі

У Харкові в районі Одеської на проспекті Гагаріна 165 загорілася квартира. Про це повідомляє ГУ ДСНС у себе на сайті.

Рятувальники уточнили, що про пожежу їм повідомили ще о 4:41 ранку. Горіла 14-ти поверхівка.

До місця пожежі негайно прибули 7 відділень служби порятунку на автоцистернах та 2 відділення на автодрабині. До моменту приїзду пожежників горіла квартира на 11-му поверсі на площі близько 100 кв.м.

Через сильне задимлення верхніх поверхів рятувальникам змушені були вивести на свіже повітря 22 людини. Ще 13 мешканців будинку врятували.

О 7:03 пожежу локалізували та о 8:58 остаточно ліквідували. Під час гасіння пожежі у квартирі пожежники знайшли тіло загиблого чоловіка 1984 р.н. Причина виникнення пожежі та збитки з'ясовуються. Чоловік провисів на балконі близько пів години. Рятувальники опублікували фото з місця події.

За даними очевидців, пожежна машина не могла близько під'їхати і врятувати чоловіка через великої кількості зайнятих місць для паркування. Свідки події також виклали відео з місця події в мережу.


Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Пісочині, 7 лютого, пожежа знищила три легковики . Відзначається, що до місця події виїжджали два відділення служби порятунку на автоцистернах. На момент прибуття рятувальників горіло моторний відсік та салон в автомобілі MG-550, автомобіль Buick Encore і Hyndai Tucson. Також пошкодило автомобіль Ford, який стояв поруч. О 4:39 пожежу локалізували, о 5:29 повністю ліквідували. Причина пожежі встановлюється. У соціальних мережах повідомили, що біля автомобілів знайшли каністри. Припускають, що це був підпал.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися