У Харківській області дерево залишило без світла понад тисячу осіб

У селищі працювали фахівці і повинні були відновити електрику до ранку

У Коротичі Харківської області дерево впало на дроти через сильні пориви вітру і в результаті більше тисячі абонентів залишилися без світла. Про це повідомляє Depo.Харків з посиланням на пресслужбу Харківської обладміністрації.

У відомстві зазначають, що без світла залишалися 1300 осіб. Електрика повинні були відновити до 9:30 ранку.

Нагадаємо, в Пісочині, 7 лютого,  пожежа знищила три легковики. Відзначається, що до місця події виїжджали два відділення служби порятунку на автоцистернах. На момент прибуття рятувальників горіло моторний відсік та салон в автомобілі MG-550, автомобіль Buick Encore і Hyndai Tucson. Також пошкодило автомобіль Ford, який стояв поруч. О 4:39 пожежу локалізували, о 5:29 повністю ліквідували. Причина пожежі встановлюється. У соціальних мережах повідомили, що біля автомобілів знайшли каністри. Припускають, що це був підпал.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові в районі Одеської на проспекті Гагаріна 165 загорілася квартира. Рятувальники розповіли, що про пожежу їм повідомили ще в 4:41 ранку. Горіла 14-ти поверхівка. До місця пожежі негайно прибули 7 відділень служби порятунку на автоцистернах та 2 відділення на автодрабині. До моменту приїзду пожежників горіла квартира на 11-му поверсі на площі близько 100 кв.м. Через сильне задимлення верхніх поверхів рятувальникам змушені були вивести на свіже повітря 22 людини. Ще 13 мешканців будинку врятували.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися