Снігопад в Харкові: скільки машин прибирають сніг на вулицях міста

Сьогодні вночі працювало понад 100 машин

На вулицях Харкова сьогодні з ранку о 8:00, 10 лютого, сніг прибирали 77 автомобілів спеціальної техніки. Про це повідомляє пресслужба Харківської міської ради.

У КП "Шляхрембуд" додали, що сьогодні вночі було залучено 123 машини. На дороги висипали 860 куб. м піщано-сольової суміші та 860,5 т солі.

Окрім прибирання снігу на магістралях, робочі підприємства чистили по місту зупинки громадського транспорту, пішохідні переходи, дощеприймальні колодязі, колектори, вивозили сніг і виконували інші роботи.

В управлінні житлового господарства уточнили, що о 9:00 прибиранням снігу на прибудинкових територіях займалися 1715 дворових робітників, в роботі використовувалося 60 одиниць автотракторної техніки та 73 засоби малої механізації.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові та області снігопад, який ішов всю ніч з 8 на 9 лютого, засипав дороги та вулиці опадами. В результаті утворилися замети, які почали прибирати комунальні служби. За даними Служби автомобільних доріг Харківської області для очищення доріг області 9 лютого залучали 340 машин. Станом на 7:00 9 лютого, на дорогах загального користування місцевого і державного значення працювали 179 одиниць спеціальної техніки та 220 робітників філій "Харківський облавтодор". Для обробки доріг протягом доби витратили 502 куб. м протиожеледних матеріалів і 19 тонн технічної солі. Загалом для руху очистили 1752 км доріг. САД звернулася до водіїв з проханням утриматися від поїздок в центральних і південних областях.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися