У Харкові тривають пошуки зниклого 15-річного підлітка (фото)

Хлопчик любив лазити по покинутим об'єктам і ніколи не йшов з дому

У Харкові тривають пошуки 15-річного Антона Логвинова, який 8 лютого ввечері пішов з дому на 23 Августа. Про це повідомляли ЗМІ, соцмережі та пошуково-рятувальний загін "Мілена".

За словами родичів підлітка він ніколи не тікав з дому і дзвонив матері щогодини. Жінка почала хвилюватися, коли в черговий раз він з нею не зв'язався. Останній раз смартфон показував його місцеперебування у церкві біля Інституту низьких температур.

Його знайомі розповіли, що підлітку подобається лазити по покинутим об'єктам. Також відомо, що 2 лютого Антон показував свого друга в месенджерах фото, на яких він був в якихось підвалах або "катакомбах". Можливо, знімки зроблені в колекторах Саржиного яру.

picture

Зараз в пошуках беруть участь пошуково-рятувальний загін "Мілена" і волонтери з усього Харкова. Активісти розсилають листівки та інформацію по соцмережах і просять відгукнутися дигерів.

Пошуки тривають досі.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, правоохоронці знайшли 18-річного хлопця, який поїхав з Хмельницької області в Харківську до своєї дівчини. Відзначається, що 4 лютого до поліціянтів Балаклійського району звернулася 62-річна мешканка Хмельницької області. Жінка просила допомогти розшукати онука. За словами пенсіонерки, хлопець повинен був знаходитися на навчанні в Хмельницькому, але до навчального закладу він не доїхав, а на зв'язок не виходив. Пенсіонерка припустила, що онук міг поїхати до Балаклійського району, де живе його дівчина, з якою він познайомився в Інтернеті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися