Під Харковом горить приватний будинок: вогонь ліквідують з ночі (фото)

Полум'я охопило площу в півтори сотні квадратів

У селі Коробочкине Чугуївського району Харківської області загорілося приватне домоволодіння. Про це повідомляє ГУ ГСЧС у себе на сайті.

Повідомлення про пожежу надійшло на 101 9 лютого о 22:52. Горів будинок на вулиці Миру, 41.

На місце виклику негайно виїхали рятувальники 50-ї Державної пожежно-рятувальної частини та одного відділення 39-го Державного пожежно-рятувального поста (смт Чкаловське) на автоцистернах. Вони встановили, що вогонь охопив приватний будинок на площі близько 45 кв.м. і господарську споруду на площі 100 кв.м.

Займання локалізовано о 00:48 і продовжили ліквідувати.

За попередньою інформацією причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації пічного опалення. Рятувальники опублікували фото з місця подій.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові в районі Одеської на проспекті Гагаріна 165 загорілася квартира. Рятувальники уточнили, що про пожежу їм повідомили ще о 4:41 ранку. Горіла 14-ти поверхівка. До місця пожежі негайно прибули 7 відділень служби порятунку на автоцистернах та 2 відділення на автодрабині. До моменту приїзду пожежників горіла квартира на 11-му поверсі на площі близько 100 кв.м.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися