У Харкові ближче до вихідних похолодає і підніметься вітер

Прогнозують крижаний сніг

У Харкові в кінці робочого тижня і на уїк-енд почне холоднішати та можливі опади. Про це повідомляє Харківський регіональний центр з гідрометеорології на своїй сторінці в Facebook.

Похолодання очікують по всій Харківській області. Синоптики кажуть, що його принесе циклон Volker, який йде в регіон, температура повітря може впасти до 11 ° морозу.

У четвер, 11 лютого, сильних опадів не очікується. Можливий крижаний сніг і дощ. Вдень температура буде в межах 0-5 ° тепла. Погода почне змінюватися в п'ятницю, 12 лютого.

"Якщо в денні години в теплому секторі повітря ще прогріється по області до 4-9 ° тепла, то вже ввечері того ж дня, в тиловій частині фронту в результаті вторгнення холодного арктичного повітря очікується зниження температури до 6-11 ° морозу", - відзначили в Гідрометцентрі.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові та області снігопад, який ішов всю ніч з 8 на 9 лютого, засипав дороги та вулиці опадами. В результаті утворилися замети, які почали прибирати комунальні служби. За даними Служби автомобільних доріг Харківської області для очищення доріг області 9 лютого залучали 340 машин. Станом на 7:00 9 лютого, на дорогах загального користування місцевого і державного значення працювали 179 одиниць спеціальної техніки та 220 робітників філій "Харківський облавтодор". Для обробки доріг протягом доби витратили 502 куб. м протиожеледних матеріалів і 19 тонн технічної солі. Загалом для руху очистили 1752 км доріг. САД звернулася до водіїв з проханням утриматися від поїздок в центральних і південних областях.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися