У Харківській області пропала ще одна дитина: Цього разу дівчинка (ФОТО)

У Харківській області шукають дівчину зі шрамами на руці

В Ізюмському районі пропала 14-річна Кристина Штонда, яка жила в селі Іванчуківка. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківської області.

Відзначається, що 9 лютого близько 18:30 дівчина пішла з дому та до цього часу не повернулася. Кристина була одягнена в бордову куртку з капюшоном та хутром, темно-сині штани, білу кофту. Особлива прикмета - 4 шрами на правій руці. Зараз передбачається, що вона може перебувати в Балаклії.

Всіх, кому що-небудь відомо про місцеперебування Кристини Штонди, просять повідомляти за телефоном (099) 925-28-00 або на спецлінію поліції за номером 102.

Нагадаємо, в Харкові знайшли тіло зниклого хлопчика Антона Логвінова. Хлопця виявили на стику Павлового Поля та Олексіївки. За словами родичів підлітка, він ніколи не тікав з дому та дзвонив матері щогодини. Жінка почала хвилюватися, коли в черговий раз він з нею не зв'язався. Останній раз смартфон показував його місцеперебування у церкві біля Інституту низьких температур. Його знайомі розповіли, що підлітку подобається лазити по покинутим об'єктам. Правоохоронці з'ясували, що хлопець впав з моста. У поліції вважають, що його можливо вбили.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися