У Харкові ВАЗ влетів у таксі, водій загинув на місці. Фото

У Харкові не Полтавському шляху зіткнулися два легкових автомобіля, один з водіїв загинув

Увечері в п'ятницю, 24 січня, на Полтавському шляху в Харкові сталася смертельна ДТП. Про це портал "Коментарі. Харків" дізнався у прес-службі ДСНС в регіоні.

За даними рятувальників, аварія сталася близько 21:45. Біля заправки WOG, розташованої на повороті на Залютіно за адресою вул. Полтавський шлях, 181, зіткнулися два легковики: ВАЗ-2107 та автомобіль служби таксі "30-40" Daewoo Lanos. У результаті аварії 81-річний водій ВАЗа загинув на місці. Рятувальники витягнули його тіло з уламків машини за допомогою спеціальних інструментів. Другий водій, 25-річний чоловік, отримав незначні травми, його на швидкій відправили до лікарні.

За даними поліції, загиблий автомобіліст не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, з-за цього відбулося зіткнення. На даний момент ведеться кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК України. Всі деталі події встановлюються.

picture

picture

picture

Нагадаємо, як повідомляв раніше портал "Коментарі. Харків", 23 січня на Академіка Павлова в Харкові сталася смертельна ДТП. Близько 13:50 автомобіль Infiniti Q50 наїхав на пішохода. Від отриманих травм той помер. За кермом автомобіля був 35-річний водій.

Приєднуйтесь до нас у Telegram - Пульс Харкова - та будьте в курсі найцікавіших і важливих новин міста та Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися