Стала відома дата похорону бійця ВСУ з Харкова, який загинув на Донбасі

За його словами, поховання пройде за гроші Міноборони і Харкова

Харків'янина, який загинув на Донбасі, ховатимуть у середу, 17 лютого. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на заступника військового комісара Харківського облвійськкомату з питань морально-психологічного забезпечення підполковника Миколи Шарія.

"Зараз тіло старшого солдата-контрактника Дмитра Мироненка ще знаходиться на розтині в Донецькій області в рамках експертного дослідження. Завтра тіло передадуть матері. Похорон відбудеться 17 лютого на Алеї Героїв на 18-му міському кладовищі в Харкові", - розповів Шарій.

За його словами, поховання пройде за гроші Міноборони та Харкова.

"Солдат Дмитро Мироненко, якому виповнилося 26 років, служив за контрактом у 81-ї аеромобільної бригади. За відвагу його цінувало військове керівництво, а за дружній характер поважали товариші", - розповів підполковник.

Раніше, близько 10:00 14 лютого в районі Новолуганське результаті підриву на невстановленому вибуховому пристрої загинули троє українських військовослужбовців капітан Олександр Войтенко (1984 року народження), старші солдати В'ячеслав Алексєєнко (1987 року народження) і Дмитро Мироненко (1994 року народження).

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Ізюмі проводили в останню путь бійця АТО Кіма Дуванова, який провів вісім місяців у полоні у бойовиків так званої" ДНР ". Дуванова обміняли у 2019 році. Він помер раптово, 18 жовтня в Одесі під час перебування в оздоровчому санаторії. У церемонії прощання взяли участь рідні Дуванова, побратими, мешканці Ізюма. Панахиду відслужив військовий капелан.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися