Жителі Харкова подарували притулку тварин тисячу валентинок

Соціальна акція "Валентинка для тваринного" отримала велику підтримку і відгук у харків'ян

Понад 1000 валентинок і листів подарували жителі міста тваринам з Харківського міського притулку для бездомних тварин. Про це повідомляє пресслужба Харківської міської ради.

У КП "Центр поводження з тваринами", соціальна акція "Валентинка для тваринного" отримала велику підтримку і відгук у харків'ян. Майже три дні працівники центру поводження з тваринами та волонтери перебирали святкову пошту і читали листи від людей.

"Валентинки з побажаннями для кішок і собак надсилали з усього міста і Харківської області. Тимчасові мешканці міського притулку отримали привітання та листи від школярів з 22 шкіл міста та області. А вчителька зі школи Валківського району вирішила подарувати НЕ валентинку, а своє серце і забрала додому собачку з притулку під час екскурсії для школярів ", - відзначили в центрі.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, Харківські школи діти відвідують на 94%, уроки проходять за розкладом Про це на засіданні постійної комісії з питань планування, бюджету і фінансів Харківської міськради заявила директор Департаменту освіти Ольга Деменко. "На цей час у всіх школах міста коронавірусною інфекцією хворіють 24 учні, 20 педагогів і 7 технічних працівників. Для порівняння, два місяці тому дітей, що заразилися було 134, персоналу - 117. Ми бачимо позитивну динаміку зниження захворюваності ", - зазначила Ольга Деменко.



Иван

16 лютого 2021, 13:56

лучше б еды животным купили. Зачем им валентинки???

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися