На проект розв'язки біля станції харківського метро витратять понад 50 мільйонів

Будівництво по об'єкту повністю в цьому році не завершать

Управління з будівництва, ремонту та реконструкції Департаменту будівництва та шляхового господарства Харківської міської ради оприлюднило тендер на проєктні роботи по новій транспортній розв'язці біля станції метро "Київська". Про це повідомляє Харківський антикорупційний центр з посиланням на "Прозорро".

Проєктні роботи обійдуться в 59 мільйонів гривень. Йдеться про замовлення послуг з розробки проєктно-кошторисної документації по об'єкту "Нове будівництво транспортної розв'язки в різних рівнях на перетині вул. Шевченко, вул. Матюшенко з вул. Мойсеївська в м.Харкові ".

"Очікувана вартість цих робіт цікава тим, що сума перевищує 50 відсотків від усіх коштів, які були заплановані на будівництво цієї розв'язки.

Так, в додатках до бюджету міста Харкова на 2021 зазначено, що будівництво цієї розв'язки повинно бути завершено протягом цього року. А вартість будівництва становить 85,7 млн грн", - пишуть антикорупціонери.

При цьому секретар Харківської міськради Ігор Терехов заявив, що в цьому році виконають лише основні роботи з будівництва, але не завершать об'єкт повністю.

"Тому слід очікувати збільшення кошторису і вартості робіт", - резюмували в ХАЦ.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, за перший місяць 2021 року в Харківський бюджет прийшла 1,1 мільярда гривень. Про це повідомляє пресслужба Харківської міської ради. За січень цього року бюджет Харківської міської територіальної громади поповнився на 1 млрд 128,4 млн грн.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися