Під Харковом через проблеми з електрикою згорів будинок (фото)

Загиблих і травмованих на пожежі не виявлено

У Лозівському районі Харківської області пожежники загасили пожежу в приватному будинку, який почався, ймовірно, через коротке замикання електромережі. Про це повідомляє ГУ ДСНС в Харківській області.

Рятувальники розповіли, що про пожежу їм повідомили 15 лютого о 11:52 на номер "101". Горів приватний житловий будинок за адресою: Лозівський район, село Катеринівка, вул. Могильченко, 124.

На місце пожежі прибуло відділення 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини на автоцистерні. По прибуттю рятувальники побачили, що в одній з кімнат будинку загорівся телевізор і домашні речі на площі близько 2 кв. О 12:15 пожежу локалізували, а о 12:41 - повністю ліквідували.

Загиблих і травмованих на пожежі немає.

За попередніми даними причиною пожежі стало коротке замикання електромережі. Рятувальники опублікували фото з місця події.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в селищі Есхар Чугуївського району на вул. Перемоги, 1а, 12 лютого, чоловік живцем згорів у власному гаражі. Відзначається, що пожежники отримали повідомлення про пожежу о 12:57. На місці події працювали рятувальники 50-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Прибувши, пожежники встановили, що всередині гаража горять різні речі на площі 10 кв. м. Під час пожежогасіння в осередку пожежі виявили тіло чоловіка, 1957 року народження.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися