Стала відома причина пожежі в Харкові, під час якої евакуювали 30 осіб (фото)

Жінка у швидкій померла не від наслідків пожежі

У Харкові під час пожежі на вулиці Харківських дивізій, 20 знайшли важко поранену жінку в її власній квартирі. Про це розповіли у відділі комунікації ГУ НП в Харківській області.

Жінку врятувати не змогли - вона померла у швидкій. На трупі медики виявили понад 20 ножових поранень.

"16 лютого близько 19:30 в відділ поліції №2 Харківського райуправління міліції №2 надійшла інформація від співробітників ДСНС, які ліквідували пожежу у квартирі по вулиці Харківських дивізій. Після гасіння вогню в приміщенні вони виявили жінку з численними травмами та ножовими пораненнями. Під час транспортування в лікарню потерпіла померла", - пишуть в поліції.

На місці події працювали керівництво обласного управління поліції, територіального підрозділу, слідчо-оперативна група та експерти-криміналісти. Слідчі відкрили за цим фактом кримінальне виробництво за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Під час розслідування вбивства працівники Управління карного розшуку спільно з колегами з територіального підрозділу поліції напали на слід 32-річного чоловіка, який жив разом з потерпілою раніше в будинку під Харковом. Рік тому вона пішла від чоловіка через його постійних знущань і образ. Крім того, він її бив.

Жінка рік тому орендувала квартиру в Харкові та разом з дітьми перебралася в місто. Увечері 16 лютого, жінка перебувала вдома одна. У цей момент зловмисник проник до неї й жорстоко розправився з колишньою співмешканкою. Після скоєного він підпалив квартиру.

Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Зараз він в ізоляторі тимчасового утримання. Йому оголосять підозра та оберуть запобіжний захід. Санкція статті передбачає термін у 15 років або довічне ув'язнення.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Немишлянському районі Харкова на вулиці Харківських дивізій горів житловий будинок. Рятувальники розповіли, що 16 лютого о 18:57 на 101 повідомили, що горить житлова п'ятиповерхівка на вулиці Харківських Дивізій, 20. До місця події приїжджали 2 відділення пожежно-рятувальної служби ДСНС на автоцистернах та 1 відділення на автодрабині. Там пожежники виявили, що на 5-му поверсі у квартирі зайнялися домашні речі на площі близько 20 кв.м.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися