На Харківщині жіноче угруповання пограбувало пенсіонерів (ФОТО)

Жінки пограбували літню пару

У Харківській області зловмисниці викрали у пенсіонерів 7 тисяч гривень. Про це повідомили в пресслужбі поліції області.

До правоохоронців звернулася 80-річна жителька села Вербівка Балаклійського району та повідомила про крадіжку. За даними поліції, до літньої парі у двір прийшли кілька жінок. Дві зловмисниці відволікали увагу господарів, а їх спільниця штовхнула пенсіонерів та закрила у кімнаті. Жінки швидко обнишпорили будинок, знайшли гроші та зникли.

Поліціянти знайшли злодійок за кілька годин. Ними виявилися 33, 44 та 62-річні жительки селища Пісочин Харківської області. Поліціянти вилучили у них гроші пенсіонерів. За даним фактом слідство відкрило кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 4 до 6 років. Зловмисниці затримані в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

xaaD0yJ-9dMSQ8K3fTgi3_VPb.jpeg

Нагадаємо, на ХТЗ троє невідомих пограбували чоловіка, який сидів у своєму автомобілі Opel. Зловмисники спочатку били автомобіль потерпілого, а після дістали власника, бризнули йому в обличчя сльозогінним газом, побили, відібрали гроші, телефон та ключі від автомобіля. Сам же Opel вони викрадати не стали, а сіли у свій Volkswagen і поїхали в невідомому напрямку.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися