Поруч з Харковом пожежники загасили авто, що горіло, а поліцейські почали розслідування (фото)

Вогнем пошкоджено моторний відсік та частково салон автомобіля

У Солоницівці Дергачівського району Харківської області загорівся автомобіль. Про це пишуть в ГУ ДСНС в Харківській області.

Рятувальники розповіли, що 18 лютого о 3:32 в Службу порятунку 101 повідомили про пожежу на вулиці Сумській шлях в селі Солоницівка, Дергачівський район. Навпроти будинку № 12 загорівся легковий автомобіль "ВАЗ-21099".

На місце події негайно прибули рятувальники 62-го Державного пожежно-рятувального поста. В автомобілі запалав моторний відсік і частину салону.

О 4:03 вогонь локалізували вогню та о 04:45 повністю ліквідували. Вогонь пошкодив 3 кв.м. площі авто. Жертв немає.

Обставини події та причина пожежі з'ясовуються. не тільки рятувальниками, але і поліцією.

"Повідомлення про пожежу в селищі Солоницівка Дергачівського району надійшло в поліцію 18 лютого о 03:30. По вулиці Сумській Шлях на стоянці біля будинку сталося загоряння автомобіля "ВАЗ-21099", який належить 36-річному місцевому жителю", - розповіли в поліції.

За адресою була слідчо-оперативна група відділу поліції № 3 Харківського райуправління поліції №.

Інформація зареєстрована в Єдиному обліку. Подія буде кваліфіковано за Кримінальним кодексом України.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові під час пожежі на вулиці Харківських дивізій, 20 знайшли важко поранену жінку в її власній квартирі. Жінку врятувати не змогли - вона померла у швидкій. На трупі медики виявили понад 20 ножових поранень. "16 лютого близько 19:30 в відділ поліції №2 Харківського райуправління міліції №2 надійшла інформація від співробітників ДСНС, які ліквідували пожежу у квартирі по вулиці Харківських дивізій. Після гасіння вогню в приміщенні вони виявили жінку з численними травмами та ножовими пораненнями. Під час транспортування в лікарню потерпіла померла", - пишуть в поліції. Під час розслідування вбивства працівники Управління карного розшуку спільно з колегами з територіального підрозділу поліції напали на слід 32-річного чоловіка, який жив разом з потерпілою раніше в будинку під Харковом. Рік тому вона пішла від чоловіка через його постійних знущань і образ. Крім того, він її бив.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися