Харківський водій запустив пляшкою в машину, яка його не пропустила (відео)

Чоловік за кермом мікроавтобуса виїхав на зустрічну

У Харкові водій мікроавтобуса хотів об'їхати пробку і для цього перемістився на зустрічну смугу. Відео з порушенням ПДР опублікували в соцмережах, пише видання Status Quo.

У ролику видно, що інцидент стався на вулиці академіка Павлова, в районі Барабашово.

"Неадекватний водій буса їхав по зустрічній, об'їжджаючи пробку. Коли я вперся йому в лоб, об'їхав мене і кинув пляшку від парфуму. Сьогодні ж поїду, напишу заяву в поліцію ..." - пише автор відео.

На відео показано, що легковик на багатосмуговій дорозі з подвійної суцільної впирається в мікроавтобус, який виїхав на зустрічну. В результаті мікроавтобус повертає ліворуч і об'їжджає машину по зустрічній смузі. Коли він проїжджає поруч, то кидає з вікна в легковик скляний флакон.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові водій автомобіля "ВАЗ-2106" збив двох харків'янок віком 61 рік і 56 років, які переходили дорогу по пішохідному переходу. Попередньо відомо, що водій побачив пішоходів і почав гальмувати, але через ожеледицю автомобіль не зупинився.

Крім того, в Харкові, 12 грудня, зафіксували два ДТП з маршрутними автобусами. Першу подію зафіксували близько 18:20. Патрульні отримали повідомлення про ДТП на Московському проспекті, 299. В районі станції метро "Індустріальна" маршрутний автобус в'їхав у стовп. Другий випадок стався на проспекті Гагаріна, 181 - в районі Одеської. Учасниками ДТП стали автомобіль Daewoo Lanos, автобус "БАЗ", автобус "ЗАЗ" I-VAN і автомобіль Audi.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися