Одне з комунальних підприємств Харкова відмовилося від прийому громадян

Зв'язатися з підприємством можна електронною поштою або покласти лист в спеціальний ящик

Комунальне підприємство "Харківські теплові мережі" призупинило живе приймання громадян. Про це повідомляє пресслужба організації.

"У зв'язку з оголошенням в Україні карантину, керуючись положеннями статті 29 Закону України" Про захист населення від інфекційних хвороб "та відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 N 1236" Про встановлення карантину та введення обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України на гострі респіраторні хвороби COVID-19, викликаної коронавірусом SARS-CoV-2 ", КП" Харківські теплові мережі "тимчасово припинило проведення особистого приймання громадян", - йдеться в повідомленні на сайті КП.

На підприємстві додали, що звернення громадян можна надіслати електронною поштою [email protected] у вигляді сканкопію або фотокопій письмових звернень з підписом заявника із зазначенням дати та місця проживання (реєстрації).

Також приймання звернень громадян ведеться через ящики "Для звернень громадян", які розташовані в кожному з районних філій КП "Харківські теплові мережі" і за адресою: м Харків, вулиця Мефодіївська, 11.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, харків'янам не підвищуватимуть тарифи на опалення і гарячу воду до кінця опалювального сезону. Відповідне рішення прийняли 20 січня на засіданні виконавчого комітету Харківської міської ради. Своєю чергою, тарифи для бюджетних та промислових підприємств підвищать. Як зазначив директор Департаменту економіки та комунального майна Михайло Фатєєв, підвищення тарифів зумовлене зростанням ціни на газ і підвищенням розміру прожиткового мінімуму.



Валерий

18 грудня 2021, 16:45

не отвечает эл.почта.нет отопления в квартире уже месяц по адресу -Садовый проезд дом 4 А кв 23.не работает весь стояк!ничего не делают но квитанция на отопления пришла!УЖАС!!!

Жора

21 лютого 2021, 08:57

Сначало насчитают в платёжки что попало а потом под дурака звоните посылайте письма.Но на прямой контакт не идут скрываются.У них в Харькове мода такая везде.Человека ограбили приехала полиция Основянского района составила протокол.А когда потерпевший пришел в райотдела ему говорят что карантин приема нет.Потом ему через полгода вынесли протокол постановление об отказе.Говорят вы же не принесли чеки на все вещи которые украли значит и воровства не было.Т.е.нужно держать дома чеки на все личные вещи и номера переписывать купюр денег что у тебя находятся в кармане.Бред.

Александр

20 лютого 2021, 22:17

У них карантин уже второй год... Самая жульническая организация - враг харьковчан. Правды там добиться невозможно.

Виктория

20 лютого 2021, 12:58

Ирина, у них выборочный карантин. Что им выгодно делать - карантина нет. А что не выгодно-у них карантин.

Ирина

19 лютого 2021, 17:55

Наглее предприятия не встречала.Насчитывают за то чего небыло.А ты плати и крайних ре ищи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися