На Харківщині горів цех: Площа пожежі склала 1000 кв. м (ФОТО)

У Харківській області через жахливу пожежу рятувальникам довелося викликати підмогу

У Харківській області, 20 січня, вночі рятувальники гасили цех в селі Пісочин, вул. Транспортна, 116. Про це повідомили в пресслужбі ДСНС.

Відзначається, що підприємство займається виготовленням пластикових виробів. Їх територія займає понад 2500 кв.м. На місці події працювали 2 пожежно-рятувальних відділення 7-ї Державної пожежно-рятувальної частини та підрозділ місцевої пожежної охорони селища Пісочин.

Площа пожежі становила 1000 кв. м. Усередині будівлі також горів автомобіль "ВАЗ 2121". Існувала загроза поширення вогню на сусідні об'єкти. Через таку ситуацію, керівник гасіння пожежі підвищив рівень складності до 2-го рівня і викликав підмогу.

Всього в боротьбі зі стихією брали участь 42 рятувальники, 10 одиниць основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки ДСНС, в тому числі 2 авто Національного університету цивільного захисту України, а також пожежний поїзд та автоцистерна МПК.

На щастя, всередині цеху не було людей. На гасіння вогню подали 7 пожежних стволів, працювало 4 ланки газодимозахисної служби. О 22:03 пожежу локалізували, а о 4:28 ліквідували. Завдяки оперативним діям рятувальників вдалося запобігти поширенню полум'я на велику площу і захистити 2 сусідні будівлі.

Нагадаємо, в Харкові під час пожежі на вулиці Харківських дивізій, 20 знайшли важко поранену жінку в її власній квартирі. Виявилося, що жінка рік тому орендувала квартиру в Харкові та разом з дітьми перебралася в місто. Увечері 16 лютого, жінка перебувала вдома одна. У цей момент зловмисник проник до неї та жорстоко розправився з колишньою співмешканкою. Після скоєного він підпалив квартиру.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися